3 september: open dag FTTC met clinic Bettine Vriesekoop

Zaterdag 3 september 2022 organiseert de Franeker tafeltennisclub een open dag. Tijdens deze gratis dag kunnen jong en oud kennismaken met tafeltennis en FTTC. Leden van de tafeltennisclub zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en tips te geven. In tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker (nabij de Watertoren) kun je onder andere samen tafeltennissen, meten hoe hard je kunt slaan en spelen op kleinere tafeltennistafels en met bijzondere batjes. Koffie, thee en limonade staan klaar.

Clinic Bettine Vriesekoop
Als klap op de vuurpijl geeft Bettine Vriesekoop kosteloos een tafeltennisclinic. De tweevoudig Europees kampioene (1982 en 1992) en olympisch kwartfinaliste (1988) doet dat van 11.00 tot 13.00 uur. Opgeven voor deze clinic kan via franekertafeltennisclub@gmail.com. Of door een appje te sturen naar clubtrainer Raymond Stodel: 06 41 27 83 69.

Trainingen jeugd en senioren
Bij FTTC kunnen jeugdspelers (maandag- en donderdagmiddag), OldStars 55+ (maandagochtend), starters (donderdagavond) en senioren (dinsdag- en donderdagavond) trainen. Op maandagavond is er een algemene vrijspeelavond. Verder organiseert FTTC jaarlijks diverse toernooien. Belangstelling? Mail FTTC: franekertafeltennisclub@gmail.com. Meer informatie: www.fttc.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *