OLDSTARS

OLDSTARS TAFELTENNIS

Met een gratis clinic opende Bettine Vriesekoop (kwartfinalist Olympische Spelen 1988 en tweevoudig Europees kampioen enkelspel) op maandag 28 september 2020 OldStars tafeltennis bij FTTC. Als ambassadrice zet zij zich in om ouderen in beweging te krijgen en fit te houden.

OldStars tafeltennis is een initiatief van tafeltennisvereniging FTTC, Nationaal Ouderenfonds en Beweegteam Waadhoeke. De start wordt mede mogelijk gemaakt door het Mienskipsfonds.

Sportief en gezellig

OldStars tafeltennis is een spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Iedereen kan meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Naast de laagdrempelige sport tafeltennis biedt een OldStars-trainer andere beweegvormen aan. Ook gezellig samen koffiedrinken en bijkletsen zijn vaste onderdelen van elke training op maandagochtend.

De trainingen zijn geschikt voor mensen die te maken hebben met een blessure of juist op zoek zijn naar een leuke en gezellige sportactiviteit. Ook wanneer iemand iets ouder is of voorzichtig weer in beweging wil komen, is OldStars tafeltennis heel erg geschikt. Lees ook het interview met de 74-jarige Seerp van der Schaar: het 50ste lid van FTTC.

Meedoen aan OldStars?

Elke maandag van 09.00 tot 11.00 uur en woensdag van 9.30 tot 11.00 uur verzorgen clubtrainers Bram Parlevliet en Jan Hartkamp de trainingen. Inclusief gezellig koffiedrinken.

Wilt u ook meedoen? Meld u aan voor een proefles via deze contactpagina.

Parkinson

Ook mensen met Parkinson kunnen bij FTTC sporten. Tafeltennis kan de symptomen van deze ziekte verminderen en de algehele conditie verbeteren. Mensen met Parkinson zijn welkom bij OldStars en betalen maandelijks 12 euro in plaats van 18 euro contributie.