FTTC verwelkomt 50ste lid

FTTC zit in de lift. Afgelopen week verwelkomde de Franeker tafeltennisclub zijn 50ste lid: de 74-jarige Seerp van der Schaar. Waarom koos deze fanatieke sporter voor tafeltennis?

Seerp: ‘Alles ligt vanwege corona stil. Ik deed aan fitness, biljarten en kaatsen en voorheen schaatste ik. Maar ineens zat ik te vaak stil. Toen ik in de Franeker Courant las dat Bettine Vriesekoop bij FTTC OldStars tafeltennis kwam introduceren, dacht ik: dat is wel wat voor mij. En dat vond mijn dochter ook. Uiteindelijk heb ik me aangemeld als lid.

Tafeltennis is een actieve sport. Ik hou van actie, dus dat past wel bij mij. Daarnaast is het mooi dat je door OldStars nieuwe mensen leert kennen. Tafeltennis is een individuele sport, maar het sociale aspect is ook heel belangrijk.’

2 gedachten over “FTTC verwelkomt 50ste lid”

Reacties zijn gesloten.