LID WORDEN

Word lid van fttc!

Wil je elke week tafeltennissen in ons fraaie tafeltenniscentrum aan de Salverderweg 21 in Franeker? En lijkt het je een uitdaging om in een sportieve sfeer je krachten te meten met clubgenoten en andere tafeltennissers? Word lid van de Franeker tafeltennisclub (FTTC)!

Via het onderstaande opgaveformulier kun je je opgeven als lid van FTTC. Na de ontvangst van je gegevens neemt FTTC contact met je op om je welkom te heten en je lidmaatschap definitief te maken. 

Onze algemene voorwaarden en privacyverklaring voor het lidmaatschap vindt u hier

Contributie
  • Senioren: 16,00 euro per maand
    (Exclusief 5,00 euro bondscontributie per kwartaal & 26,50 euro competitietoeslag per halfjaar voor competitiespelers.)
  • Jeugdleden: 16,00 euro per maand
    (Exclusief 5,00 euro bondscontributie per kwartaal & 17,50 euro competitietoeslag per halfjaar voor competitiespelers.)
Betaling

Elk kwartaal ontvangt ieder lid van de penningmeester een digitale contributienota. Deze kan vervolgens via een bankoverschrijving worden voldaan aan FTTC.

Bijdrage voor kinderen: Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wil uw kind graag sporten of op een andere manier actief bezig zijn maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Dit fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen, zoals sportkleding. Meer informatie over hoe u een aanvraag kunt doen vindt u op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

OPGAVEFORMULIER FTTC