LID WORDEN

Word lid van FTTC!

Wil je elke week tafeltennissen in ons fraaie tafeltenniscentrum aan de Salverderweg 21 in Franeker? En lijkt het je een uitdaging om in een sportieve sfeer je krachten te meten met clubgenoten en andere tafeltennissers? Word lid van de Franeker tafeltennisclub (FTTC)!

Via het onderstaande opgaveformulier kun je je opgeven als lid van FTTC. Na de ontvangst van je gegevens neemt FTTC contact met je op om je welkom te heten en je lidmaatschap definitief te maken. 

Onze algemene voorwaarden en privacyverklaring voor het lidmaatschap vindt u hier

Contributie
  • Senioren: €18,50 per maand
    (Exclusief ca. €5,00 bondscontributie per kwartaal & ca. €26,50 competitietoeslag per halfjaar voor competitiespelers.)
  • Jeugdleden: €18,50 per maand
    (Exclusief ca. €5,00 bondscontributie per kwartaal & ca. €17,50 competitietoeslag per halfjaar voor competitiespelers.)
  • Ping Pong Parkinson: €12,00 per maand
    (Exclusief ca. €5,00 bondscontributie per kwartaal)
Betaling

De contributie vindt ieder kwartaal per automatische incasso plaats. Door u in te schrijven als lid stemt u automatisch in met deze wijze van betaling.

Bijdrage voor kinderen én volwassenen: Jeugd- en volwassenenfonds Sport & Cultuur

Wil uw kind graag sporten of op een andere manier actief bezig zijn maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Dit fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie of het lesgeld en eventueel de spullen, zoals sportkleding. Meer informatie over hoe u een aanvraag kunt doen vindt u op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Voor volwassenen biedt het volwassenenfonds Sport & Cultuur mogelijkheden.

OPGAVEFORMULIER FTTC

* Door te versturen bevestigt u akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van FTTC. Daarnaast bevestigt u dat FTTC bevoegd is ieder kwartaal per automatische incasso de contributie te innen.