Activiteiten tijdens de FK tafeltennis in Franeker

Zaterdag worden tijdens de FK weer diverse randactiviteiten georganiseerd. Een overzicht:

Verloting

Maria de Vries is al tijden bezig om prijzen voor de jaarlijkse verloting te verzamelen. Tijdens de FK kun je lootjes voor deze verloting kopen.

Stands, Chinees buffet en social media

Livewall FK
Livewall: social media

Verder staat Anne Vlieg met zijn tafeltennisstand van TTPromotions (www.ttpromotions.nl) in De Trije en kun je terecht bij een stand van Peter Hannings Omni Lease (www.omnilease.nl). En uiteraard is er na afloop van de FK een uitgebreid Chinees-Indisch buffet van een van de beste Chinese restaurants van Nederland: Cheung Kwong. Tot en met de toernooidag kun je je hiervoor nog opgeven. Inmiddels zijn er bijna vijftig aanmeldingen.

Ook gaat gastvereniging FTTC zaterdag zorgen voor een 2.0 socialmediagebeuren. Over wat dat precies inhoudt, lees je binnenkort meer!

Sportfotograaf Anne Waterlander: X-lent For You

Sportfotograaf Anne Waterlander maakt zaterdag tijdens de FK tafeltennis opnieuw honderden actiefoto’s van deelnemers. Foto’s kun je na afloop van het toernooi tegen schappelijke prijzen online bestellen op de website van X-lent For You (www.x-lent.nl). Wil je zeker weten dat van jou actiefoto’s worden genomen? Trek Anne gerust even aan zijn jasje!

FK-VerzorgingsTeam: Fysiotherapie Shape

ShapeFit achter de tafel verschijnen is een van de kritische succesfactoren tijdens de Friese kampioenschappen tafeltennis. Ook dit jaar zorgt het FK-VerzorgingsTeam (www.fysiotherapiefraneker.nl) voor gratis functionele paramedische zorg en sportverzorging. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, massage, taping en EHBO. Ook voor adviezen ben je bij dit team aan het goede adres. Sybo Offenga van Fysiotherapie Shape en een collega staan de hele dag stand-by.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *