Bettine Vriesekoop opent OldStars tafeltennis in Franeker!

Op maandag 28 september is de kick-off van OldStars tafeltennis. Tweevoudig Europees kampioene Bettine Vriesekoop (59) verzorgt dan een gratis clinic in Franeker. Als ambassadrice zet zij zich in om ouderen in beweging te krijgen en fit te houden. OldStars tafeltennis is een initiatief van tafeltennisvereniging FTTC, Nationaal Ouderenfonds en Beweegteam Waadhoeke. De start wordt mede mogelijk gemaakt door het Mienskipsfonds.

OldStars tafeltennis is een aangepaste spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Iedereen kan meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Naast de laagdrempelige sport tafeltennis biedt een OldStars-trainer andere beweegvormen aan. Ook gezellig samen koffiedrinken en bijkletsen zijn vaste onderdelen van elke training op maandagochtend.

Kartrekkers

OldStars tafeltennis is een van de spelvormen van het programma OldStars Sport. Raymond Stodel en Reimer Bosma, kartrekkers binnen FTTC: ‘Wij vinden het super dat Bettine Vriesekoop OldStars tafeltennis bij ons komt introduceren. De trainingen zijn geschikt voor mensen die te maken hebben met een blessure of juist op zoek zijn naar een leuke en gezellige sportactiviteit. Ook wanneer iemand iets ouder is of voorzichtig weer in beweging wil komen, is OldStars tafeltennis heel erg geschikt. Maar naast het trainen is de gezelligheid samen het belangrijkst!’

Gratis clinic

Een potje tafeltennissen tegen de kwartfinaliste van de Olympische Spelen in 1988? Trek makkelijke schoenen aan en doe mee. Batjes zijn aanwezig bij FTTC. Bettine Vriesekoop verzorgt de clinic op maandag 28 september in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker.

De clinic start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Koffie en thee staan klaar. Tijdens dit evenement wordt rekening gehouden met de RIVM-maatregelen. De eerste wekelijkse training van OldStars tafeltennis in de zaal van de Franeker tafeltennisclub start maandag 5 oktober om 09.30 uur. Aan de eerste vier trainingen kunt u kosteloos deelnemen.

Aanmelden

Meld u voor deelname aan de clinic van tevoren aan bij FTTC of Beweegteam Waadhoeke:

  • FTTC: Raymond Stodel (06-41278369), franekertafeltennisclub@gmail.com
  • Beweegteam Waadhoeke: Lammert Harkema (06-13169152)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *