Blik op de competitie: ronde 8

Negen punten heeft FTTC 4 donderdagavond nodig om al in de achtste ronde van de najaarscompetitie tafeltennis kampioen in de regionale 3e klasse te worden.

In eigen zaal is vanavond Bergum 2 de tegenstander van FTTC 4. En laat de uitwedstrijd in september nu net zijn geëindigd in een 1-9 overwinning voor de Franekers… De champagne mag dus alvast koud worden gezet. Op de andere tafel neemt FTTC 5 (4e klasse) het op tegen Westerkwartier 2 uit Leeuwarden.

Jeugdcommissielid Bertil Witvoet deelt bloemen uit. Vanavond kriijgt de FTTC 3-speler misschien zelf (spreekwoordelijke bloemen).
JC-lid Bertil Witvoet deelt bloemen uit. Vanavond kriijgt de FTTC 4-speler misschien zelf (spreekwoordelijke bloemen). Het kampioenschap lonkt.

Vrijdagavond kan ook FTTC 3 de titel pakken, maar dat lijkt nog een week te vroeg. De koploper in de 2e klasse (negen punten voorsprong op ANJA 2 en een wedstrijd minder gespeeld) gaat op bezoek in Damwoude bij ANJA 3, terwijl achtervolgers ANJA 2 en YOS 1 elkaar, eveneens in Damwoude, punten afhandig gaan maken.

Het eerste seniorenteam verschijnt zaterdag in Middelstum achter de tafel. De nummer twee in de landelijke 3e divisie verloor thuis met 2-8 van de aanstaande kampioen Klimaatgroep Stars 2 en wacht dus een lastige wedstrijd in Groninger land.

Alle jeugdteams van FTTC spelen zaterdagmiddag een thuiswedstrijd. Promovendus FTTC 1 speelt zijn eerste wedstrijd in de zogenoemde ‘play down’ van landelijk C. Tegenstander is De Toekomst 1. FTTC 2 (2e klasse) ontvangt koploper Assen 2 en FTTC 3 (4e klasse) treft lijstaanvoerder De Treffers’70 5 uit Klazienaveen. De jeugdwedstrijden starten om 13.00 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker.

1 gedachte over “Blik op de competitie: ronde 8”

  1. Pingback: Tafeltennissers FTTC 4 vroegtijdig kampioen! | FTTC: Tafeltennis in Franeker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *