Competitie-indeling bekend: de 5 seniorenteams van FTTC

Kampioen FTTC 1
Kampioen FTTC 1 (voorjaarscompetitie)

Menig competitietafeltennisser zal de afgelopen weken hebben geloerd op de website van NTTB Noord. Allemaal even benieuwd naar de indeling van de najaarscompetitie. Het lange wachten wordt vandaag beloond: de indeling staat online op de website van NTTB Noord.

In de najaarscompetitie komt FTTC uit met vijf seniorenteams, één meer dan vorig seizoen. FTTC 1, 2 en 3 spelen hun thuiswedstrijden allen op zaterdag. FTTC 4 en 5 op donderdag.

FTTC 1 (landelijke 3e divisie)

Het eerste seniorenteam komt voor het eerst in vijf jaar weer uit in de landelijke competitie. De indeling daarvan was al bekend. Op zaterdag 12 september opent FTTC 1 in eigen zaal de competitie tegen GTTC 2.

FTTC 1: Arnold Terpstra, Jan de Haan, Frans van der Berg, Harry van der Berg.

Sport algemeen

FTTC 2 (noordelijke 1e divisie)

FTTC 2 heeft zich ternauwernood gehandhaafd in de noordelijke 1e divisie. Op 12 september trappen de Franekers af tegen TTV Appelscha 1, het team van FTTC-trainer David Dijkhoff.

FTTC 2: Reimer Bosma, Martijn van der Heide, Sieds Tjepkema, Fons Hartman, André Hoekstra.

FTTC 3 (regionale 2e klasse)

FTTC 3 kon het niet bolwerken in de 1e klasse en mag het komende competitie een trapje lager proberen. Net als FTTC 1 en FTTC 2 start FTTC 3 op 12 september in eigen huis. Anja 2 is dan de tegenstander. In dit team maakt Douwe van der Wal zijn competitierentree.

FTTC 3: Rienk Groothoff, Douwe Reitsma, Jan Bosgra, Rudie van der Kooij, Douwe van der Wal.

FTTC 4 (regionale 3e klasse)

Van FTTC 4 wordt verwacht dat het de strijd om het kampioenschap kan aanbinden met de andere favorieten. Routinier Raymond Stodel is nieuw in deze formatie. Samen met Bertil Witvoet, Jan Hartkamp en Mark Buwalda start hij op donderdag 10 september uit tegen Ready 4.

FTTC 4: Bertil Witvoet, Raymond Stodel, Jan Hartkamp, Mark Buwalda.

FTTC 5 (regionale 4e klasse)

FTTC 5 is in de 4e klasse ingedeeld in een vijfteamspoule. Ready 5 is op 10 september in Leeuwarden de eerste tegenstander. Berlikumer Hylke Mollema maakt zijn competitiedebuut.

FTTC 5: Arjan Zijlstra, Jan Koster, Johannes Tigchelaar, Hylke Mollema.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *