Corona: update van FTTC

Tafeltennis FTTC Disnierats HoornMet het coronavirus in het land is het afzien. Sociaal en ook sportief. Tafeltennissen in de Driesprong zit er helaas voorlopig nog niet in. Dat is zuur maar noodzakelijk. Laten we hopen dat het tij over niet al te lange tijd keert.

De voorjaarscompetitie is beëindigd. In het najaar zal de competitie volgens dezelfde indeling als in het voorjaar worden gespeeld. Verder zijn alle NTTB-evenementen tot 1 augustus van de baan en blijven alle tafeltennisaccommodaties in elk geval tot 1 juni op slot. Hoewel FTTC de leden momenteel noodgedwongen sportief gezien niet kan faciliteren, blijven we contributie heffen. We vragen ieders begrip daarvoor.

Vóór het uitbreken van de coronacrisis was het nieuwe bestuur hard bezig om FTTC weer op de kaart te zetten. Daartoe hebben we contact gelegd met de gemeente Waadhoeke en het Beweegteam, wat onlangs resulteerde in een eerste tafeltennisclinic voor basisschooljeugd. Ook zien we veel kansen in tafeltennis voor ouderen: Oldstars. Ook wat dat betreft zijn contacten gelegd met diverse instanties en personen. Hoog op de agenda van het bestuur staan verder maatregelen om het energieverbruik terug te dringen en mogelijkheden tot zaalverhuur om meer inkomsten te genereren. Uiteraard blijft het bestuur ook in deze coronatijd op afstand werken aan de toekomst van de club.

We houden alle leden op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen. Blijf in de tussentijd fit en gezond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *