De clash (FTTC 1 – FTTC 2) en 1.500 sponsormunten

Poeisz 1203Sinds maandag heeft FTTC voor de Jeugd Sponsor Actie ruim 1.500 sponsormunten bij elkaar gescharreld. Een enorm aantal, dat vooral te danken is aan de beruchte ‘vaas’ (inmiddels bijna het belangrijkste object in tafeltenniscentrum de Driesprong) en aan tafeltennisvereniging Buitenpost, die ook ijverig munten spaart voor FTTC. Ook deze week heeft Poeisz aantrekkelijke aanbiedingen waarmee extra munten te verdienen zijn.

In de voorjaarscompetitie staat vrijdagavond (vanaf 20.00 uur) de clash tussen FTTC 1 en FTTC 2 op de agenda. Van een akkoordje zal geen sprake zijn: ‘Als FTTC 1 zo graag kampioen in de noordelijke 1e divisie wil worden, moet het dat maar waarmaken’, aldus een strijdvaardige Martijn van der Heide (speler van FTTC 2). Diezelfde avond speelt FTTC 3 tegen ODI 1, de koploper in de regionale 1e klasse. Vanavond speelt FTTC 4 uit tegen Ready 4.

Ook de twee jeugdteams kunnen dit weekend aan de bak. Zaterdagmiddag (vanaf 14.00 uur) ontvangt FTTC 1 (regionale 3e klasse) DTTC’78 1 uit Appingedam en kruist lijstaanvoerder FTTC 2 (regionale 5e klasse) de batjes met het zevende (!) jeugdteam van De Treffers ’70 uit Klazienaveen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *