Zege FTTC 2 na Houdini-act

Voor de tafeltennissers van FTTC 2 stond vrijdagavond de inhaalwedstrijd (thuis) tegen Midstars 3 op het programma. Richard Heeres beet het spits af tegen Hans Stulp. Met deze partij zetten beide heren de toon: de eerste vijf partijen waren zeer spannend.

Heeres had tegen Stulp een Houdini-act nodig om voor de negende wedstrijd op rij ongeslagen te blijven: in de vijfde en beslissende game boog hij een 4-10 achterstand om in een 12-10 zege. De dubbel met Douwe Reitsma en zijn overige twee enkels werden ook een prooi voor de Riedster.

Douwe van der Wal kon in de tweede partij het voorbeeld van zijn teamgenoot niet volgen. In een enerverende vijfgamer tegen Gert-Jan Huiskes moest hij de felicitaties laten aan de flamboyante Groninger stadsverslaggever. Met af en toe sterk spel won Van der Wal vervolgens wel zijn overige enkelpartijen.

Douwe Reitsma presteerde wisselvallig. Goede rally’s wisselde hij af met te veel onnodige fouten. Meer dan winst in de dubbel zat er voor Reitsma niet in. FTTC 2 won met 6-4. Daardoor staan de Franekers op de tweede plaats in de noordelijke 2e divisie, drie punten achter op koploper GTTC 3. Deze week is Oost 1 uit Assen de tegenstander.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *