FK tafeltennis: Vier vragen voor Marten Polet (Bergum)

Marten Polet Bergum tafeltennis
Marten Polet: regerend clubkampioen van TTV Bergum.

1. Hoe ziet jouw tafeltennisloopbaan er tot dusver uit?

‘Ik speel al 28 jaar tafeltennis, de meeste jaren voor TTV Bergum. Ook heb ik gespeeld voor TTV Dokkum en TTV Drachten. De laatste jaren heb ik regionale 1e klasse en noordelijke 2e divisie gespeeld.’

2. Doe je op 24 januari 2015 mee aan de Friese kampioenschappen tafeltennis?

‘Ja, ik doe mee aan de FK. Mijn ambitie is om Fries kampioen in de E-licentie te worden. Als je kampioen wilt worden, moet je van iedereen kunnen winnen. Liefst win ik dan in elk geval van Magan Tahir Yusuf. Onze partijen zijn altijd spannend. Op zaterdag 24 januari is het in Franeker mijn beurt om te winnen.’

3. Wat zijn jouw sterke punten bij tafeltennis?

‘Dat ik tegen alle soorten materiaal kan spelen. Dat heb ik geleerd van verdediger Joop de Vries van TTV Bergum.’

4. Is er iets in het tafeltennis of in de tafeltenniswereld wat volgens jou snel beter moet?

‘Voor mij hoeft er niets veranderd te worden. Prima zo!’

Lees ook de andere interviews met Friese tafeltennissers

Sponsor van de FK
Sponsor van de FK: http://www.fvandellen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *