Forse zeges voor landelijke teams FTTC

Filmen tafeltennisclub Franeker FTTCDe tafeltennissers van FTTC 1 hebben een goed vervolg gegeven aan de 9-1 zege die zij een week geleden boekten tegen GTTC Groningen 2. Zaterdag was Aalmeerspin 1, de andere promovendus in de landelijke 3e divisie, met 2-8 een maatje te klein voor de Franekers. Jan de Haan maakte zijn rentree bij FTTC 1 en bleef ongeslagen. Frans en Harry van den Berg verloren beiden één enkelpartij.

Komende zaterdag staat de topper tegen Klimaatgroep Stars 2 op de agenda. Dit te kloppen team uit Middelstum, met vijfvoudig Fries kampioen Arnoud Meijer in de gelederen, verdedigt dan in Franeker één punt voorsprong.

Jeugdteams FTTC winnen

Ook het eerste jeugdteam van FTTC pakte acht punten. TT Nijmegen 1 kwam nog wel met 0-1 voor, maar daarna was het vooral FTTC dat punten scoorde. Gevierde man bij de Franekers was Luke Feddes, die drie enkels in winst omzette. Mark Buwalda en Lennert Keuning presteerden met beiden twee overwinningen ook prima. Dankzij de 8-2 zege draait FTTC 1 boven in de middenmoot van landelijk C mee.

In eigen huis denderde FTTC 2 – ditmaal met Nils Aukema, Bowe van der Geest en Kim Antonisse – met 10-0 over Delta Impuls 3 heen. FTTC 2 staat tweede in de regionale 2e klasse.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *