FTTC 1 en FTTC 2 overtuigen

De tafeltennissers van FTTC 1 ontvingen vrijdagavond Assen 1, medekoploper in de noordelijke 1e divisie. Na een stroeve start (0-2) kantelde de wedstrijd en eindigde deze in een 7-3 zege voor de Franekers. Routinier Sieds Tjepkema trok de kar en bleef in enkel- en dubbelspel ongeslagen. Arnold Terpstra (2) en Martijn van der Heide (1) maakten de zevenklapper compleet.

In de noordelijke 2e divisie had het weer redelijk opgelapte FTTC 2 geen kind aan DOTO 2 uit Siddeburen. De Franeker promovendus zegevierde met 8-2 en mengt zich daarmee nadrukkelijk in de titelstrijd. Jan Dirk Jansma en Richard Heeres (die met Douwe Reitsma ook de dubbel pakte) wonnen beiden driemaal. Reitsma liet twee punten liggen.

FTTC 3 (regionale 2e klasse) leed een 6-4 nederlaag tegen Drachten 1. Rudie van der Kooij won tweemaal. Een klasse lager wisten ook FTTC 4 en FTTC 5 niet te winnen. Koploper FTTC 4 ging in Leeuwarden met 7-3 onderuit tegen Ready 4, terwijl FTTC 5 weinig in de melk te brokkelen had tegen Ready 5: 8-2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *