FTTC 2 stuntelt in tamme leeuwenkuil

Herbstmeister FTTC 2 lijkt in de tweede helft van de najaarscompetitie de weg kwijt te zijn. De nummer 2 in de noordelijke 2e divisie verloor vrijdagavond opnieuw van een hekkensluiter: 4-6. Hoewel FTTC 2 over een brede selectie beschikt, is deze duidelijk niet sterk genoeg voor het echte werk. DOTO 1 uit Siddeburen legde de Franekers over de knie.

In een nagenoeg verlaten tafeltenniscentrum de Driesprong konden de spelers van FTTC 2 nog enige vreugde putten uit de aanwezigheid van DOTO-coryfee Marten Geertsema. Nog maar net bekomen van een heuse Meet & Greet tijdens het DOTO-jubileumtoernooi bleek het Groninger servicefenomeen een niet te nemen horde. Hij bleef ongeslagen in de tamme Franeker leeuwenkuil.

Douwe van der Wal en Richard Heeres zorgden voor de Franeker punten. Samen wonnen ze met 3-1 de dubbel. Van der Wal zegevierde eenmaal in het enkelspel, Heeres mocht tweemaal de felicitaties in ontvangst nemen. Douwe Reitsma speelde een thriller tegen Harrie Walma, maar wist opnieuw geen partij te winnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *