Laatste competitieronde: strijd om handhaving en titels

Op het menu deze week: de laatste competitieronde. Voor enkele FTTC-teams beloven het spannende dagen te worden.

Bijvoorbeeld voor FTTC 1. De mannen hebben zaterdag in het verre Venray tegen Red Stars 1 voldoende aan twee punten voor handhaving in de landelijke 2e divisie. Dat moet gaan lukken, zou je zeggen.

Voor FTTC 2 wordt het vrijdagavond veel spannender. De Franeker runner-up staat drie punten achter noordelijke 2e divisie-koploper Buitenpost 1. De Wâldpiken spelen uit tegen het pittige Emmen 1, terwijl FTTC 2 het op hetzelfde moment in het nabijgelegen Klazienaveen opneemt tegen hekkensluiter De Treffers’70 3. Mochten Buitenpost 1 en FTTC 2 uiteindelijk op een gedeelde eerste plaats eindigen, dan wordt het games tellen, want onderling staan beide teams exact gelijk.

De derde wedstrijd van formaat is die tussen Drachten 2 en lijstaanvoerder FTTC 4 (regionale 2e klasse). De Franekers koesteren een voorsprong van drie punten op concurrent Rotak 2, dat het vrijdagavond opneemt tegen Dokkum 3 (een tegenstander die eerder dit seizoen met 0-10 werd verslagen, terwijl FTTC 4 toen tegen Drachten 2 niet verder kwam dan 7-3). Kortom, FTTC 4 is er nog niet. Maar wel bijna.

Vrijdagavond is het scoreverloop van de wedstrijden in de noordelijke 2e divisie en de regionale 2e klasse uiteraard live op TTapp te volgen!

Overige wedstrijden:

  • Dokkum 2 – FTTC 3 (2e klasse)
  • Delta Impuls 4 – FTTC 5 (3e klasse)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *