Nog een laatste kans voor FTTC 1 na gelijkspel tegen Amsterdammers

Franeker Tafeltennisclub FTTC | Logo

Het einde van de najaarscompetitie is in zicht. Voor sommige teams van de Franeker tafeltennisclub staat in de laatste wedstrijdronde nog iets op het spel. Voor andere teams valt weinig meer te halen.

De senioren van FTTC 1 zijn in de landelijke 2e divisie verwikkeld in een degradatiestrijd. Zaterdag werd in eigen zaal gelijkgespeeld (5-5) tegen Amsterdam ’78 1. Bram Parlevliet bleef aan Franeker zijde ongeslagen. Arnold Terpstra en David Dijkhoff wonnen beiden één enkelspel. Zaterdag is hekkensluiter Swift 1 de laatste tegenstander. In Deventer moet FTTC 1 een klinkende overwinning boeken om de achterstand van drie punten op nummer vier Tempo-Team 4 goed te maken en te ontkomen aan degradatie.

Voor FTTC 2 zit het seizoen erop, hoewel komende week nog de wedstrijd tegen Argus 1 op de kalender staat. De Franeker reserves hebben zich eenvoudig gehandhaafd in de noordelijke 2e divisie, maar meer zit niet in het vat. Zaterdag was aanstaand kampioen Actief Vries 1 in tafeltenniscentrum de Driesprong met 2-8 de bovenliggende partij. Op de andere wedstrijdtafel versloeg FTTC 3 (regionale 1e klasse) YOS 2 uit Ysbrechtum met 6-4, vooral dankzij drie overwinningen van kopman Raymond Stodel. Vrijdag verloor FTTC 4 (regionale 3e klasse) met 6-4 van Delta Impuls 3. Zowel FTTC 3 als FTTC 4 handhaaft zich.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *