Opnieuw maximale score voor senioren FTTC 1

Sieds Tjepkema
Sieds Tjepkema

De senioren van FTTC 1 (noordelijke 2e divisie) hebben vrijdag een mokerslag uitgedeeld aan concurrenten Delta Impuls 1 en Assen 3. Terwijl deze twee teams in een onderling treffen 5-5 speelden, won koploper FTTC 1 ook zijn tweede thuiswedstrijd met 10-0. Daardoor is inmiddels een gat van zeven punten geslagen met nummer twee Delta Impuls 1, dat komende week in Franeker de tegenstander is en een sterk FTTC 1 zal treffen. Tegen Reflex’65 1 uit Hoogeveen bleven Fons Hartman, Sieds Tjepkema en Richard Heeres ongeslagen. Ook de dubbel Tjepkema/Heeres leverde een punt op.

FTTC 2 is hard op weg naar de koppositie in de regionale 2e klasse. De Franekers lieten vrijdag voor de derde keer op rij een 7-3 overwinning noteren. Ditmaal was het Leeuwarder Ready 4 de klos. Rienk Groothoff zorgde met driemaal winst in de enkel voor een hattrick. Douwe Reitsma en Rudie van der Kooij wonnen beiden tweemaal. FTTC 2 staat op de tweede plek en heeft drie punten achterstand op Griffioen 1, maar één wedstrijd minder gespeeld.

FTTC 3 (regionale 3e klasse) slaagde er uit tegen Bergum 2 voor het eerst dit seizoen in om niet te verliezen: 5-5. Jan Koster was goed op dreef en bleek niet te kloppen. Bertil Witvoet produceerde de andere twee punten.

Vanmiddag speelt de jeugd van FTTC 1, lijstaanvoerder in de regionale 3e klasse, thuis tegen Ready 2. De wedstrijd start om 13.30 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *