Opnieuw twee kampioenstitels voor FTTC?

FTTC-2013-100De laatste ronde van de voorjaarscompetitie is onderweg. Kampioenen FTTC 1 (landelijke 3e divisie) en FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) zijn bekomen van de champagne en van AC/DC’s ‘Thunderstruck’. Beide teams spelen zaterdag hun laatste wedstrijd in Drenthe: FTTC 1 tegen Emmen 1 en FTTC 2 tegen TIOS’66 1.

Veel belangrijker is de vraag of FTTC 5 donderdag de titel in de regionale 4e klasse gaat veroveren. De Franekers hobbelen al het hele seizoen achter Buitenpost 5 aan, maar wisten vorige week eindelijk de koppositie te bereiken. Vanavond zijn voor FTTC 5 drie punten voldoende om in eigen zaal opnieuw de champagneflessenvoorraad te plunderen. Ook het al ‘uitgespeelde’ FTTC 4 (regionale 2e klasse) speelt thuis. Drachten 2 is de opponent.

De beide jeugdteams van FTTC sluiten zaterdagmiddag in eigen huis de competitie af. FTTC 2 kan een sterk seizoen bekronen met het kampioenschap in de regionale 4e klasse. Tegen OLDAMBT 2 zijn drie punten voldoende om de blikjes cola te laten knallen. FTTC 1 (regionale 1e klasse) speelt tegen Assen 2 een wedstrijd om des keizers baard: de Franekers zijn al zeker van handhaving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *