Prima resultaten FTTC 3 en FTTC 5

Donderdagavond was het voor de tweede keer dit seizoen volle bak in tafeltenniscentrum de Driesprong. FTTC 3 (2e klasse) zorgde voor een welkome verrassing door rodelantaarndrager Anja 3 op een 8-2 nederlaag te trakteren. Kopman Rienk Groothoff en Rudie van der Kooij bleven in enkel en dubbel ongeslagen. Invaller Bertil Witvoet maakte de achtklapper compleet.

FTTC 4 (3e klasse) beet net als vorige week in het stof. Ditmaal werd met 1-9 verloren van het Leeuwarder DOV 1, waarvoor oud-FTTC’ers Jan Kootstra en Rob Baars uitkomen. Bij de Franekers won alleen Jan Koster een partij. Al voordat de helft van de najaarscompetitie voorbij is, moet FTTC 4 vrezen voor degradatie.

FTTC 5 (3e klasse) boekte een uitstekend resultaat door Buitenpost 3 de voet dwars te zetten. De Franeker promovendus won het onderonsje met 7-3. Bertil Witvoet en Sije de Graaf waren beiden tweemaal succesvol in de enkel en wonnen samen ook de dubbel. De Roemeense aanwinst Mike Mihai deed nauwelijks voor hen onder en tekende eveneens voor twee enkelzeges.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *