Prima zege derde team op YOS 3

Het derde team pakte donderdagavond in de eigen Driesprong een prima 6-4 overwinning op het ambitieuze accon avm YOS 3 uit Ysbrechtum, promovendus uit de derde klasse. De Franekers zijn net iets meer ervaren in het spelen op tweede klasse-niveau en dat betaalde zich in Franeker voordeel uit. Jan Bosgra: “Vooraf hadden we voor 5-5 getekend, dus met 6-4 zijn we echt tevreden en hebben we goede zaken gedaan. Als Jan Hartkamp zijn laatste partij niet nipt in 5 games verloren had, hadden we zelfs 7 punten over kunnen houden aan deze wedstrijd!”

Rolstoelinternational Rudie van der Kooy kwam knap tweemaal tot winst, vooral omdat hij tijdens het dubbelspel toch weer last kreeg van zijn ’tennisarm’. Ondanks dat werd het dubbelspel samen met Jan Hartkamp toch knap gewonnen. Jan Bosgra won ook twee enkelspelen en Jan Hartkamp haalde met één enkelspeloverwinning het zesde punt binnen voor de Franeker tafeltennissers.

De spelers van FTTC 3 balen ervan dat de volgende competitiewedstrijd pas op 12 maart is, alhoewel het momenteel vanwege het herstel van Van der Kooij zijn armblessure per ongeluk ook nog wel weer gunstig is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *