Senioren FTTC 1 en FTTC 2 in winning mood

In een broeierige sporthal De Borgstee in Harkstede hebben de senioren van FTTC 1 vrijdag opnieuw uitgehaald. De Franeker koploper in de noordelijke 2e divisie was met 1-9 te sterk voor Argus 2. Reimer Bosma, Fons Hartman en Richard Heeres bleven allen ongeslagen in hun enkelpartijen. Alleen de dubbel ging verloren. Na twee speelronden in de najaarscompetitie lijkt FTTC 1 nog maar twee titelconcurrenten over te hebben: Delta Impuls 1 en Assen 3. Laatsgenoemd team is zaterdag in de Drentse hoofdstad de tegenstander.

FTTC 2
FTTC 2

FTTC 2 (foto) speelde in Heerenveen zijn eerste wedstrijd in de najaarscompetitie. De Franekers (regionale 2e klasse) kwamen goed uit de startblokken door Delta Impuls 2 op een 3-7 nederlaag te trakteren. Rudie van der Kooij zette de toon met drie enkelspeloverwinningen. Teamgenoten Jan Bosgra en Douwe Reitsma scoorden tweemaal. Maandag al wacht in Wolvega de wedstrijd tegen koploper Griffioen 1.

Donderdagavond heeft FTTC 3 (regionale 3e klasse) een fikse nederlaag geleden. In Leeuwarden was Ready 5 met 8-2 te sterk voor de Franekers. Jan Hartkamp en Johannes Tigchelaar wonnen beiden één enkelpartij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *