Super Saturday: Table Stars en topper FTTC 1

ss

Super Saturday is weer in aantocht. Zaterdag wacht de senioren van FTTC 1 de topper tegen Vriendenschaar 2, koploper in de landelijke 2e divisie. De Franekers staan op vijf punten achterstand van de Gouwenaren op de derde plaats. De uitwedstrijd werd met 6-4 verloren. Zaterdag zal gewonnen moeten worden om in het spoor van Vriendenschaar 2 te blijven. De opstelling: Frans van den Berg, Bram Parlevliet, Arnold Terpstra.

FTTC 2 bevindt zich in een maffe competitie. Na vijf ronden is het gat tussen de nummer één (Assen 2) en de nummer vijf (FTTC 2) slechts drie punten. Zaterdag hopen de Franeker reserves op een mooie uitslag tegen DTTC’78 1 uit Appingedam, want wie weet wat er dan nog in het vat zit. De opstelling: Harry van den Berg, Martijn van der Heide, Douwe van der Wal.

FTTC 3 is het derde team dat tijdens Super Saturday in actie komt. De wedstrijd tegen Ready 2 is belangrijk, omdat beide teams zich in de nesten hebben gewerkt en de kelder van de regionale 1e klasse bevolken.

FTTC 4 (2e klasse) reist vrijdagavond naar Heerenveen om tegen Delta Impuls 2 zijn koppositie te verdedigen, terwijl FTTC 5 (3e klasse) in Ysbrechtum de mannen van YOS 2 achter de tafel treft.

De jeugd van FTTC 2 (2e klasse) neemt het zaterdag in Middelstum op tegen het sterke Midstars 1, waar enkele weken geleden met 9-1 van werd verloren.

Super Saturday krijgt extra glans omdat zaterdag ook de Table Stars-jeugdteams neerstrijken in tafeltenniscentrum de Driesprong. In deze minicompetitie is de Franeker tafeltennisclub met één team vertegenwoordigd.

Audio & beeld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *