Tafeltennisclub FTTC strikt toptrainer

De Franeker tafeltennisclub heeft een toptrainer gestrikt. Anne Vlieg zal vanaf september de jeugdtraining gaan verzorgen. Mogelijk gaat hij ook de senioren van FTTC trainen.

De 55-jarige Anne Vlieg heeft een indrukwekkend sportief curriculum vitae. Hij werd bijvoorbeeld in 1979 Nederlands kampioen dubbel en vertegenwoordigde ons land als international op het EK en WK tafeltennis. Daarna werkte hij onder andere als bondscoach van het nationale damesteam.

FTTC-jeugdcommissielid Richard Heeres noemt Vlieg een aanwinst voor de club. “Anne heeft bewezen een van de toptrainers van Nederland te zijn. Hij kan niet alleen senioren, maar ook jeugdspelers zeer goed motiveren en begeleiden. Als FTTC dankzij zijn trainingen de komende jaren enkele tafeltennistalenten voortbrengt, is dat mooi meegenomen. Maar het belangrijkste is dat zoveel mogelijk jonge tafeltennissers met zoveel mogelijk plezier bij onze club tafeltennissen.”

De jeugdtraining van Anne Vlieg zal na de zomervakantie wekelijks plaatsvinden op woensdagmiddag. Vlieg wordt bijgestaan door vier assistent-trainers, die onder zijn supervisie elke week op maandagavond een extra jeugdtraining verzorgen. FTTC bouwt aan de toekomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *