Uitslagen FTTC 3, FTTC 4 en FTTC 5

FTTC LINKS (DOE MEE EN VERDIEN GELD VOOR FTTC!):
WK 2010 EnquêteDitzo – EnergiewijzerGratis krasloten

Voor de tafeltennissers zit de voorjaarscompetitie erop. FTTC 3, nummer laatst in de regionale 2e klasse, stond donderdagavond in de slotwedstrijd tegen YOS 3 voor een loodzware opgave. De Franekers moesten minimaal met 8-2 winnen om zich te handhaven. Dat slaagde in Ysbrechtum niet. Na een 4-0 achterstand raapten de mannen zichzelf op. Dankzij twee zeges van Jan Hartkamp en één overwinning van zowel Rudie van der Kooij als Jan Bosgra bleef de schade uiteindelijk beperkt: 6-4. Daarmee is degradatie echter wel een feit.

Kampioen FTTC 4 speelde vrijdagavond in Bergum een wedstrijd die slechts voor de statistieken nog van belang was. Dat de Franekers de confrontatie met Bergum 4 serieus namen, tekent de sportieve instelling van dit team, dat komend seizoen terugkeert naar de regionale 3e klasse. Net als vorige week bleef Jan Koster ongeslagen, terwijl Arjan Zijlstra opnieuw voor twee enkelzeges tekende. Samen wonnen ze eveneens de dubbel. Voor Johannes Tigchelaar waren de druiven zuur: hij kwam niet één keer tot winst.

In een andere poule van de regionale 4e klasse ontmoette rodelantaarndrager FTTC 5 het Oudegaster ODI 2, dat al kampioen was geworden. Sije de Graaf presteerde prima en won twee enkelpartijen en samen met Jan Venema de dubbel (3-0). Maar daarbij bleef het, want Jan en Charles Hageman bleven in hun enkelpartijen met lege handen. In de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie leden de Franekers dus een 7-3 nederlaag. Komend seizoen mogen ze in de regionale 5e klasse revanche nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *