Voorbeschouwing wedstrijden FTTC 1 en FTTC 2

Komende zaterdag staat voor zowel FTTC 1 als FTTC 2 een thuiswedstrijd op de agenda. Beide wedstrijden beginnen om 17.00 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg. Publiek is natuurlijk van harte welkom!

FTTC 1 ontvangt in de landelijke 3e divisie Entac 1 uit Enschede. Een zware tegenstander, die vorig seizoen degradeerde uit de landelijke 2e divisie en dit seizoen titelkandidaat is. Het zal een hele kluif worden voor Arnold Terpstra, Jan Dirk Jansma en Richard Heeres, die – samen met Johan Vogelzang – na één wedstrijd medekoploper in de landelijke 3e divisie zijn.

In de noordelijke 1e divisie ontmoet FTTC 2 concurrent De Treffers ’70 3 uit Klazienaveen. Tegen dit team uit een uithoek van Drenthe, vorig seizoen tweede achter kampioen FTTC 2 (dat tegenwoordig in een iets gewijzigde samenstelling FTTC 1 is), werd in de najaarscompetitie tweemaal gelijkgespeeld. Bij winst kunnen de Franekers (Jan de Haan, Sieds Tjepkema, André Hoekstra) een flink gat slaan met de oosterburen.

logo-teksttalenten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *