Voorjaarscompetitie tafeltennis: prestaties van FTTC’ers om útens

FTTC LINKS (DOE MEE EN VERDIEN GELD VOOR FTTC!):
WK 2010 EnquêteDitzo – EnergiewijzerGratis krasloten

Talrijke FTTC’ers van weleer verdedigen nu de clubkleuren van andere tafeltennisverenigingen. Hoe verging het hen in de voorbije voorjaarscompetitie?

Voormalig eredivisionist Rouke Bosma handhaafde zich met het Veenendaalse SKF 1 ternauwernood in de landelijke 1e divisie. Met 44 punten bleef SKF 1 concurrent TTC Middelburg 1 één punt voor. Rouke was met een individueel winstpercentage van 56% kopman van zijn team.

Arnoud Meijer, die vorig jaar de overstap van De Treffers’70 2 naar Hilversum 1 maakte, werd met zijn team in de landelijke 2e divisie gedeeld eerste. Maar de titel, en de daaraan verbonden promotie, ging naar het Amsterdamse US 1. Met een score van 67% deed Arnoud het lang niet gek.

In Groningen speelden drie voormalig FTTC’ers in de regionale 1e klasse in dienst van Argus uit Harkstede. Kevin Langerak, lange tijd geblesseerd, kwam voor Argus 7 in vijf enkelpartijen tot een 100% score, terwijl teamgenote Maria de Vries 58% scoorde. Wadse Temme, gelauwerd coach van het dameseredivisieteam, deed het eveneens in de 1e klasse voor Argus 8 met 73% uitstekend. Hij maakte de babbels meer dan waar. Argus 7 en Argus 8 eindigden beide op de tweede plaats in hun 1e klasse-poule.

Good old Willem Greidanus, in een ver verleden uitkomend voor FTTC, is nog steeds actief in de tafeltenniscompetitie. In de noordelijke 2e divisie (poule A) eindigde hij met Dedemsvaart 1 op de derde plaats. Hij speelde slechts twee wedstrijden mee en kwam daarin tot een 17% score.

Mochten we hier vergeten zijn oud-FTTC’ers te vermelden, dan horen we dat natuurlijk graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *