Vooruitblik competitie deze week

LINKPARTNERS FTTC: StaatsloterijspelBol.comFBTO (autoverzekering)

Volg FTTC op Facebook!

Vrijdagavond spelen de hoogste twee seniorenteams van de Franeker tafeltennisclub vanaf 20.00 uur beide een thuiswedstrijd in tafeltenniscentrum de Driesprong.

FTTC 1 wacht een lastige wedstrijd. Tegenstander is TTV Appelscha 1, de koploper in poule B van de noordelijke 1e divisie. Het vlaggenschip van FTTC kan punten hard gebruiken in de strijd om handhaving. Een geruststelling is dat de Franeker kopman Arnold Terpstra staat opgesteld.

Lijstaanvoerder FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) ontvangt rodelantaarndrager Bergum 1. Uit eindigde de streekderby in een 10-0 overwinning voor de Franekers. Maar vrijdag is de Burgumer kopman André Folmer waarschijnlijk wel weer van de partij en zal het lastig worden die prestatie te herhalen.

FTTC 3 (regionale 2e klasse) speelt vrijdagavond een uitwedstrijd in Oudega. Collega-middenmoter ODI 2 hield FTTC 3 eerder op een gelijkspel. Het is te hopen dat de klokkendieven die avond hersteld zijn van het pak slaag dat ze vorige week kregen van kampioenskandidaat Buitenpost 1 (9-1).

Donderdagavond ontmoet FTTC 4 (regionale 3e klasse) in eigen huis hekkensluiter Griffioen 2 uit Wolvega. Voor de Franekers, die de afgelopen weken tegenvallend presteerden, wellicht een kans om weer eens een wedstrijd te winnen. Deze wedstrijd start om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *