Zaterdag 24 januari: FK tafeltennis in Franeker!

TrijeMorgen is het dan eindelijk zover: de Friese kampioenschappen tafeltennis voor jeugd en senioren. 194 deelnemers zullen in sporthal De Trije strijden om de Friese enkel- en dubbelspeltitels. De Trije vind je aan het Jan Rodenhuisplan 3 in Franeker.

Vanaf 08.00 uur is De Trije geopend. Sportwethouder Thiadrik Twerda en FTTC’er Remco Mellema zorgen om 08.45 uur voor de officiële opening van de FK. Rond 09.00 uur start het dubbelspeltoernooi. Vanaf eind ochtend/begin middag is het enkelen geblazen. De laatste finales zijn gepland omstreeks 17.00 uur. Na afloop daarvan worden in de kantine de enkel- én dubbelprijzen uitgereikt en kun je vervolgens genieten van een uitgebreid Indisch buffet (waarvoor je je nog kunt opgeven).

Tijdens de FK houdt FTTC een verloting. Anne Vlieg is aanwezig met zijn tafeltennisstand en het FK-VerzorgingsTeam van Fysiotherapie SHAPE staat klaar voor fysieke ondersteuning en advies. In de FreezeZone kunnen leerlingen van basisscholen de hele dag tafeltennissen. Fotograaf Anne Waterlander maakt de hele dag foto’s. Radio Eenhoorn doet ’s middags live verslag van het toernooi. En ook verslaggevers van de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad zullen aanwezig zijn.

FTTC wenst alle deelnemers aan de FK 2015 een sportief, succesvol en gezellig toernooi. Tot morgen in Franeker!

Sponsor van de FK: http://www.combistralen.nl
Sponsor van de FK: http://www.combistralen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *