Achtklapper FTTC 3

Gisteravond speelden FTTC 3 en FTTC 4 een thuiswedstrijd in tafeltenniscentrum de Driesprong.

FTTC 3 (2e klasse) verpestte de avond van Drachten 2 door met 8-2 te winnen. Sije de Graaf heeft, na een moeilijke competitiestart, de smaak te pakken. De inwoner van Dronrijp won al zijn enkels. Jan Bosgra en Rudie van der Kooij voegden ieder twee punten toe aan het puntentotaal. Samen met supersub Jan Hartkamp won Van der Kooij andermaal de dubbel.

In de 3e klasse was Griffioen 2 een maatje te groot voor FTTC 4. Alleen Franeker Jan Koster hield zich redelijk staande tegen de koploper uit Wolvega. Hij zegevierde tweemaal en won samen met Bertil Witvoet de dubbel. Het werd uiteindelijk 3-7.

Vrijdagavond vanaf 20.00 uur spelen ook FTTC 1 en FTTC 2 een wedstrijd in eigen huis. Beide tegen De Treffers ’70 uit Klazienaveen.

FTTC 1 moet zich het tweede team van de Drentse tafeltennisclub, de nummer laatst in de noordelijke 1e divisie, van het lijf houden. De grote vraag is: reist voormalig FTTC-speler Wybren van Duinen mee naar Franeker om het zijn oud-clubgenoten lastig te maken?

FTTC 2 speelt weer eens in een andere samenstelling, ditmaal met Jan Dirk Jansma, Rienk Groothoff en Richard Heeres. Tegen De Treffers ’70 3 zullen door de nummer twee in de noordelijke 2e divisie flink wat punten moeten worden gepakt om lijstaanvoerder OLDAMBT 1 in het zicht te blijven houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *