Blik op de competitie: alle zeven teams in actie

Archieffoto: Arnold Terpstra (l) en Frans van den Berg (r) van FTTC 1.

Na twee verloren competitiewedstrijden hebben de senioren van FTTC 1 komende zaterdag de kans om aan te haken bij de middenmoot van de landelijke 2e divisie. Tegenstander in eigen zaal is TT Nijmegen 1, dat één plek onder de Franekers stijf onderaan staat. Het lijkt erop dat Frans van den Berg en Jan de Haan de lappenmand verlaten hebben. Samen met Bram Parlevliet verschijnen zij voor FTTC 1 achter de tafel.

Nog wel uit de roulatie is Harry van den Berg, kopman van FTTC 2. Zijn teamgenoten (Sieds Tjepkema, Douwe Reitsma, Rienk Groothoff) nemen het zaterdag thuis op tegen DTTC ’78 1 uit Appingedam. De Franekers staan op de tweede plek in de noordelijke 2e divisie, de Groningers staan twee plaatsen lager.

FTTC 4 (2e klasse) is dit seizoen nog ongeslagen. Met één wedstrijd minder gespeeld staan de mannen op de derde plaats; de koppositie lonkt. Vanavond is nummer vijf Rotak 2 in Franeker de volgende te nemen horde. Middenmoter FTTC 3 (2e klasse) speelt rond dezelfde tijd in Leeuwarden de uitwedstrijd tegen Ready 2. FTTC 5 (3e klasse) gaat vrijdagavond in Oudega op bezoek bij ODI 2.

Na een week vakantie komen ook de twee jeugdteams van de Franeker tafeltennisclub in actie. FTTC 1 (2e klasse) ontvangt Tornado ’65 1 uit Valthe, FTTC 2 (3e klasse) ontmoet de Groninger koploper Vinkhuizen 2.

De thuiswedstrijden van de jeugdteams beginnen zaterdag om 13.30 uur, die van de seniorenteams om 17.30 uur. FTTC 4 begint vanavond om 20.00 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong aan zijn thuiswedstrijd. Publiek is uiteraard van harte welkom. De kantine is open.

De nieuwe kledingsponsor van FTTC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *