Gaat FTTC 1 klimmen in de landelijke 2e divisie?

Deze week opnieuw vijf thuiswedstrijden bij FTTC.

FTTC 1 kijkt omhoog

Het is spannend in de landelijke 2e divisie. Na de 8-2 overwinning op TT Nijmegen 1 afgelopen week staat FTTC 1 nog steeds op de vijfde plek, maar de achterstand op koploper Hilversum 2 bedraagt slechts vijf punten. Komende zaterdag spelen de Franeker senioren opnieuw een thuiswedstrijd. Tegenstander is Red Stars 1 uit het verre Venray.

FTTC 2 treft hekkensluiter

In de noordelijke 2e divisie staat FTTC 2 steady op de tweede plaats, mede dankzij de keurige 8-2 zege op DTTC ’78 1 van vorige zaterdag. Mogelijk kunnen de mannen aankomend weekend één of meer punten terugwinnen op lijstaanvoerder Buitenpost 1. In tafeltenniscentrum de Driesprong ontvangen de Franekers zaterdag hekkensluiter De Treffers ’70 3 uit Klazienaveen.

Super Thursday voor FTTC 3, 4 en 5

Morgen is het Super Thursday bij FTTC. Alle drie regioteams spelen dan een thuiswedstrijd. FTTC 4 (2e klasse) verdedigt tegen Drachten 2 zijn koppositie. Voordeel is dat titelconcurrenten Rotak 2 en Dokkum 3 elkaar in Leek punten gaan afsnoepen. Subtopper FTTC 3 (2e klasse) staat een lastige avond te wachten: huizenhoge favoriet Dokkum 2 komt langs. FTTC 5 bevindt zich in de kelder van de 3e klasse en neemt het donderdagavond op tegen Delta Impuls 4.

Jeugd FTTC naar Coevorden en Loppersum

Ook de twee jeugdteams komen in beweging. In de 2e klasse staan de spelers van FTTC 1 zaterdagmiddag oog in oog met die van HOU-Tafel ’77 1. De eerste confrontatie met deze tegenstander uit Coevorden eindigde in een 3-7 nederlaag. Debutant FTTC 2 (3e klasse) ontmoet in Loppersum rodelantaarndrager TALO 1.

Donderdag starten de thuiswedstrijden om 20.00 uur, zaterdag om 17.30 uur. Publiek is van harte welkom in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker. De kantine is open.

DVD algemeen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *