Blik op de competitie: FTTC 1 verdedigt 2e plek

Competitie tafeltennis FTTC FRaneker seniorenMet een marge van 21 punten voorsprong op DOV 1 en een wedstrijd minder gespeeld begint kampioen FTTC 4 (regionale 3e klasse) vanavond in tafeltenniscentrum de Driesprong aan zijn laatste competitiewedstrijd. Tegenstander is het Leeuwarder Westerkwartier 1. Er is voor de Franekers (bij wie 100%-speler Raymond Stodel op de bank blijft) nog één echte uitdaging: als Bertil Witvoet drie enkels wint, staan in de percentageranking alle vier spelers van FTTC 4 in de top 4.

Zaterdag is de laatste Super Saturday van dit seizoen. Zowel FTTC 1 als FTTC 3 speelt dan een thuiswedstrijd. De senioren van FTTC 1 verdedigen in een direct duel tegen US 2 uit Amsterdam de tweede plek in de landelijke 3e divisie. Hun voorsprong is drie punten, de eerste wedstrijd eindigde in een 3-7 zege voor de Franekers. FTTC 3 (regionale 2e klasse) heeft het kampioenschap vorige week al veiliggesteld. Tegen Drachten 2 moeten de mannen nog eenmaal gas geven. Beide wedstrijden starten zaterdag om 17.30 uur.

Ook de jeugd speelt zaterdag de laatste ronde van de najaarscompetitie. FTTC 1 (landelijk C) ontvangt Hercules 1 uit Terborg, de nummer één in de play down-poule. FTTC 2 (regionale 2e klasse) neemt het diezelfde dag uit op tegen de provinciegenoten van Dokkum 2, terwijl FTTC 3 in Coevorden op bezoek gaat bij koploper HOU-Tafel ’77 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *