Bram Parlevliet gaat FTTC 1 versterken

Bram
Bram Parlevliet op een archieffoto in actie voor Ready 1. Komend seizoen vervangt de Katwijker Harry van den Berg (op de achtergrond) in FTTC 1.

Na ruim vijf jaar is het eerste seniorenteam van FTTC dit seizoen teruggekeerd in de landelijke competitie. En daarin doet de Franeker promovendus het prima. Met nog één competitiewedstrijd te gaan (zaterdag thuis tegen US 2 uit Amsterdam) staat FTTC 1 op een keurige tweede plaats in de landelijke 3e divisie. Ook de individuele percentages liegen er niet om: Jan de Haan (73%), Frans van den Berg (70%), Arnold Terpstra (67%) en Harry van den Berg (33%).

Komend voorjaar krijgt FTTC 1 versterking van voormalig Ready-speler Bram Parlevliet. De Katwijker komt nu nog uit voor Pecos 2, waar hij in de landelijke 2e divisie een winstpercentage van 54% heeft. Momenteel staat Bram op de 195ste plaats van de nationale ranglijst. Bij FTTC 1 zal hij worden verenigd met zijn oud-teamgenoot Frans van den Berg. De 68-jarige Friese tafeltennislegende Harry van den Berg maakt plaats voor Bram en zal komend seizoen voor FTTC 2 een belangrijke steunpilaar gaan worden. Met Bram in de gelederen hoopt FTTC 1 in de voorjaarscompetitie een serieuze titelkandidaat te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *