Blik op de competitie: spanning in ND1 stijgt

FTTC-2013-100Een blik op de competitiewedstrijden van deze week:

Bijmaat 1 – FTTC 1

FTTC 1 reist zaterdag naar Huizen. Daar is nummer laatst Bijmaat 1 de tegenstander. Mogelijk kunnen de Franeker topsenioren (de nummer drie) een plekje klimmen in de landelijke 2e divisie. Thuis werd met 9-1 gewonnen van de Noord-Hollanders.

GTTC 2 – FTTC 2

Een weeklang mocht FTTC 2 zich koploper in de noordelijke 1e divisie noemen. Zaterdag hebben de mannen minimaal drie punten nodig om in elk geval zeker te zijn van de promotieplay-offs (top 4) én directe handhaving. GTTC Groningen 2 is echter een pittig team. Het kan spoken in Groningen.

bol-commBuitenpost 2 – FTTC 3

In Buitenpost zal FTTC 3 eindelijk weer eens moeten gaan winnen om het inmiddels te amicale degradatiespook te laten schrikken. De wâldpiken staan tweede in de regionale 1e klasse. Een uitdaging dus.

FTTC 4 – Dokkum 3

FTTC 4 ligt in de regionale 2e klasse op kampioenskoers. Kan Dokkum 3 donderdagavond de Franeker opmars verstoren? Het eerste treffen resulteerde in een magere zege voor het vierde team (4-6).

FTTC 5 – Delta Impuls 4

Het vijfde seniorenteam van FTTC ontvangt donderdag het team dat er in principe het best voor staat in de regionale 3e klasse. Bij Franeker winst stijgen de titelkansen, bij verlies dreigen de borrelende krochten van deze klasse.

FTTC 2 – GTTC 3 (jeugd)

FTTC-GTTC: een klassiekertje. GTTC 3 bevindt zich in de bovenste helft van de regionale 2e klasse, FTTC 2 in de onderste helft. In Groningen werd echter met 4-6 gewonnen. Dat geeft moed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *