Boek van FTTC’er Richard Heeres

Begin september verschijnt het boek ‘Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender’, Bekende en minder bekende stotteraars over stotteren: interviews en portretten. FTTC-speler, freelance tekstschrijver én stotteraar Richard Heeres verzamelde zeven veelzeggende verhalen van stotteraars, zoals die van Claw Boys Claw-zanger Peter te Bos, hoogleraar Maaike Meijer en Bavariadirecteur Broos Swinkels.

Daarnaast belichten zeventien stotterportretten de ervaringen en tips van bekende Nederlandse en buitenlandse stotteraars, zoals Sanne Hans, Herman Finkers, Elvis Presley, Rowan Atkinson en Gareth Gates.

Bestellen

Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender’ kan via Stotteraars.nl online met korting worden besteld: http://stotteraars.wordpress.com/bestellen-boek

Stotteraars.nl

Bij het boek hoort de website www.stotteraars.nl. Stotteraars.nl biedt meer informatie over de geïnterviewde en geportretteerde stotteraars, zoals links naar artikelen en YouTube-filmpjes. Maar ook bijvoorbeeld het laatste stotternieuws.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *