Nieuw tafeltennisseizoen staat voor de deur

Vanaf maandag 8 augustus kan weer worden getafeltennist in tafeltenniscentrum de Driesprong. Een week later start Willem de Vries met de training. En daarna duurt het nog een maand voordat de najaarscompetitie begint. Daarin is FTTC met vijf seniorenteams vertegenwoordigd, één team meer dan vorig seizoen. FTTC 1 en FTTC 2 spelen dit seizoen hun thuiswedstrijden op vrijdagavond, de overige teams op donderdagavond.

FTTC 1 komt uit in de noordelijke 1e divisie (poule B). Op voorhand lijken Assen 2 en Reflex (S) 1 de te kloppen tegenstanders, hoewel Argus 3 zeker een outsider is. De dubbele Friese derby tegen het gepromoveerde Dokkum 1 staat ook op de agenda. FTTC 1 start vrijdag 16 september in Harkstede tegen Argus 3.

FTTC 2 is na één seizoen afwezigheid terug. Helaas was er geen ruimte meer in de noordelijke divisies. Daarom moet FTTC 2 zien zo snel mogelijk kampioen te worden in de regionale 1e klasse. Gezien de teamsamenstelling zijn de Franekers dé favoriet voor promotie naar de noordelijke 2e divisie. FTTC 2 start zijn kampioensrace vrijdag 16 september in Leeuwarden tegen Ready 3.

FTTC 3 speelt opnieuw in de regionale 2e klasse. Wederom zal handhaving het doel zijn. Met nieuweling Rienk Groothoff beschikken de geroutineerde Jan Hartkamp, Jan Bosgra en Rudie van der Kooij echter over een sterke troef. FTTC 4 en FTTC 5 zijn dit seizoen beide ingedeeld in de regionale 3e klasse.

1 gedachte over “Nieuw tafeltennisseizoen staat voor de deur”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *