David Dijkhoff bij beste 24 junioren van Nederland

Kerst dagdeal FTTC’er David Dijkhoff (in de noordelijke 1e divisie uitkomend voor het eerste seniorenteam van TTV Appelscha) heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Nationale Jeugd Meerkampen (NJM).

Zondag 6 december waren de kwartfinales van de NJM in het topsportcentrum in Almere. 48 junioren (verdeeld over acht poules van zes spelers) probeerden zich te plaatsen voor een plekje bij de beste 24 junioren van Nederland.

David won van drie landelijk A-spelers, verloor van 2e divisie-speler Max Romijn (FVT, Rotterdam) in vijf games en verloor van 3e divisie-speler Jeffrey Vonk (zoon van de tafeltennisfamilie Brenda Vonk en Ed Vonk van SKF Veenedaal) in vier games. David werd derde in zijn poule en plaatste zich hiermee voor de volgende ronde. De halve finales zijn op 14 februari 2016 in Assen. David mag dan proberen om zich te plaatsen bij de beste twaalf junioren van Nederland. Bekijk de statistieken van Davids NJM-wedstrijden op NTTB.toernooi.nl

Bij de meisjes kadetten deed FTTC-speelster Kim Antonisse mee. Zij slaagde er helaas niet in om zich te plaatsen voor de halve finales.