Dekens Groep en Teksttalenten winnaars FK-sponsortoernooi

IMG_20160402_000140
Alle prijswinnaars

Vrijdagavond organiseerde de Franeker tafeltennisclub voor alle sponsoren die de Friese kampioenschappen tafeltennis van 2016 mede mogelijk gemaakt hebben de eerste editie van het FK-sponsortoernooi. Tien bedrijvenduo’s verschenen in het Franeker tafeltenniscentrum de Driesprong achter de tafels. In een gezellige, sportieve ambiance werd tot bijna middernacht flink gestreden om de bekers.

Winnaar Dekens Groep 1
Winnaar Dekens Groep 1

In sponsorklasse II was Dekens Groep 1 met afstand de beste. Harold Dekens en Tim Lambeck veroverden voor de Groninger gieterij/machinefabriek en hoofdsponsor Dekens Groep de eerste prijs. Tweede in deze klasse werd het team van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Meesters Ide Jan Woltman en Jelmer de Vries hadden de spelregels goed bestudeerd en bleven daardoor Dekens Groep 2 (Herman Dekens en Bert Thoma) net voor.

Sponsorklasse I bestond uit vier teams van sponsorende én competitie spelende FTTC-spelers. Het duo Richard Heeres en André Hoekstra won voor Tekstbureau Teksttalenten de beker met de grote oren. Huhtamaki (Jan de Haan en Maria de Vries) legde beslag op de tweede plaats.

In 2017 organiseert FTTC voor het vierde jaar op rij de FK tafeltennis in de Franeker sporthal De Trije. Dan zal eveneens een vervolg worden gegeven aan het uiterst geslaagde FK-sponsortoernooi van dit jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *