Opnieuw dubbele cijfers voor FTTC 1

FTTC-2013-100FTTC 1 heeft zaterdag een vervolg gegeven aan zijn indrukwekkende zegereeks. De Franeker tafeltennissers (Arnold Terpstra, Jan de Haan, Frans van den Berg) wonnen voor de tweede keer op rij met 10-0. Ditmaal was Hilversum 4 de klos. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft FTTC 1 maar liefst achttien punten voorsprong op SKF Veenendaal 2. In theorie kan komend weekend de titel in de landelijke 3e divisie al gevierd worden.

Ook FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) staat een straatlengte (zeventien punten) voor op de concurrentie. Zaterdag werd Emmen 2 met 10-0 verslagen. Promotie naar de noordelijke 1e divisie, één klasse onder de landelijke 3e divisie, is een kwestie van tijd. FTTC 3 en FTTC 4 kwamen dit weekend niet in actie. FTTC 5 versloeg ODI 3 met 1-9 en heeft slechts één punt achterstand op koploper Buitenpost 5. Jan Hartkamp en Arjan Zijlstra bleven aan Franeker zijde ongeslagen.

De jeugd van FTTC 1 versloeg in eigen zaal Ready 1 met 6-4 en is daardoor vrijwel zeker van handhaving in de regionale 1e klasse. Lennart Keuning won al zijn partijen. Lijstaanvoerder FTTC 2 (regionale 4e klasse) liet tegen HOU-TAFEL’77 3 uit Coevorden een steekje vallen: 4-6. Maar de voorsprong van de Franeker kampioenskandidaat is zo groot dat deze nederlaag geen consequenties heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *