Doek bijna gevallen voor FTTC 3

FTTC CLICK ADS: WK 2010 EnquêteDitzo – EnergiewijzerGratis krasloten

Voor FTTC 3 lijkt het doek te zijn gevallen. Thuis moesten de Franekers in Drachten 1, koploper in de regionale 2e klasse B, hun meerdere erkennen. In een mum van tijd keken de heren tegen een 0-6 achterstand aan. Pas daarna kwam FTTC 3 op toeren. Achtereenvolgens wonnen Jan Bosgra en Rudie van der Kooij hun enkelpartijen.

Vervolgens stond Bosgra oog in oog met verdediger Jan Knikkenberg, in een ver verleden veelvuldig algemeen Fries kampioen maar nu ruim de zeventig gepasseerd. Maar lastig is de oud-toptafeltennisser nog steeds: met 9-11 19-17 14-12 en 13-11 trok Bosgra nipt aan het langste eind. Doordat Jan Hartkamp niet tot winst kwam, werd het uiteindelijk 3-7.

In theorie heeft FTTC 3 nog kans op handhaving. Maar dan dienen de klokkendieven in de laatste wedstrijd uit tegen YOS 3, met daarin het Wommelser FTTC-trainingsbeest Douwe Reitsma, een forse overwinning te boeken. En dan nog is het hopen dat concurrent DOV 1, dat zes punten voorsprong heeft op de Franekers, in hun wedstrijd tegen Griffioen 1 niet te veel punten pakt. Het is duidelijk: FTTC 3 heeft het niet meer geheel in eigen hand.

bordsteensma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *