Tafeltennissers FTTC 4 kampioen!

logo-teksttalentenHet hing al weken in de lucht en is in de voorlaatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie uitgekomen: FTTC 4 is kampioen geworden in de regionale 4e klasse A. Donderdag hadden de Franekers voldoende aan zes punten om de promotie veilig te stellen. In eigen huis werd het tegen Ready 6 één punt meer: 7-3.

Tegen Jan Koster hadden de Leeuwarders weinig in de melk te brokkelen. Alleen H. Gemeraad snoepte de geslepen FTTC’er een game af. En ook in de dubbel boekte Jan, samen met Arjan Zijlstra, een overtuigende 3-0 zege. Arjan, goed op dreef deze competitie, moest echter alle zeilen bijzetten om daarnaast nog twee enkels te winnen. Johannes Tigchelaar ten slotte schreef één overwinning bij op zijn lange palmares. In zijn laatste enkelpartij was hij bijna voor de tweede keer succesvol.

Voor FTTC 4 staat nog één competitiewedstrijd op het programma. Een wedstrijd die dankzij de 7-3 thuiszege op Ready 6 nergens meer om gaat, want komend seizoen zijn de heren al verzekerd van een plekje in de regionale 3e klasse.

Een fraaie kampioensfoto volgt vandaag of morgen.

FTTC LINKS (DOE MEE EN VERDIEN GELD VOOR FTTC!):
Avanti SportVideopokerProefabonnementen dagbladenGSMplaza

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *