Eerste jeugdteam FTTC opnieuw kampioen!

Franeker Tafeltennisclub FTTC | Logo

In de laatste ronde van de najaarscompetitie is het eerste jeugdteam van de Franeker tafeltennisclub kampioen geworden in de 2e klasse FlexMatch. Voor FTTC’ers Helder Staalsmid en Milan Faber is het het derde seizoen op rij dat ze promoveren. Een prestatie van formaat.

Het eerste seniorenteam speelde zich zaterdag in Almelo veilig in de landelijke 2e divisie. Blauw-Wit 1 werd met 6-4 nipt verslagen. De Rotterdamse degradatierivaal Alexandria ’66 2 kreeg het deksel op de neus tegen kampioen Hercules 1. FTTC-kopman Bram Parlevliet bleef in Overijssel ongeslagen.

FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) en FTTC 3 (regionale 1e klasse) zijn beide geëindigd in de degradatiezone en moeten afwachten op welk niveau zij komend seizoen uitkomen. FTTC 2 verloor met 7-3 van Emmen 1, FTTC 3 kon het niet bolwerken tegen Drachten 1 (8-2).

In de regionale 4e klasse versloeg FTTC 4 tegenstander Buitenpost 6 met 9-1. Alleen het dubbelspel werd verloren. Een klasse lager sloot debutant FTTC 5 het seizoen af met een knaller: Delta Impuls 4 werd met een 10-0 nederlaag teruggestuurd naar Heerenveen. Beide teams zijn geëindigd in de middenmoot. Handhaving dus.

De uitslag van het tweede jeugdteam (3e klasse FlexMatch) is nog onbekend (althans, in TTapp).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *