Feestelijke slotdag FTTC: zaterdag 8 juni

FTTc Franeker Tafeltennis FeestZaterdag 8 juni besluit de Franeker tafeltennisclub (FTTC) officieel het tafeltennisseizoen. Dat gebeurt met een Ouder & Kind-toernooi, het standaardbattoernooi en aansluitend een gezellige gezamenlijke barbecue.

Voor al deze drie activiteiten kun je je per e-mail (franekertafeltennisclub@gmail.com) of via de opgavelijst in de kantine opgeven. Dat kan tot en met woensdag 5 juni.

Ouder & Kindtoernooi

Een toernooi voor jeugdleden en seniorenleden + een tafeltennispartner. Elk duo bestaat uit één iemand onder de 18 jaar en één iemand boven de 18 jaar. Dat mag behalve een ouder bijvoorbeeld een oom, tante, neef, nicht, grootouder, broer, zus, kennis of buurman zijn.

  • Tijd: 10.00-12.30 uur (aansluitend gezamenlijk eten).
  • Inleg: 5,00 euro per duo (inclusief eten).

Standaardbattoernooi

Vorig jaar organiseerde FTTC de eerste editie van zijn eigen standaardbattoernooi voor seniorleden. Het werd een groot succes. Ruim twintig FTTC’ers namen hieraan deel. Lukt het Douwe Reitsma om dit jaar zijn titel te prolongeren?

  • Tijd: 14.00-18.00 uur (aansluitend een gezamenlijke barbecue).
  • Inleg: 5,00 euro per deelnemer (exclusief kosten barbecue).

Barbecue

Het seizoen afsluiten met een barbecue is een goede traditie bij FTTC. De hinnewappers en andere lekkernijen zullen goed smaken na het standaardbattoernooi. Ook (ouders van) jeugdleden, partners, familieleden en andere bij FTTC betrokken lieden zijn van harte welkom.

  • Tijd: vanaf circa 18.00 uur.
  • Kosten: 10,00 euro per persoon (inclusief stokbrood en salades).

Meedoen?

Geef per e-mail duidelijk aan aan welke activiteiten je wilt deelnemen: franekertafeltennisclub@gmail.com. In de kantine hangt een opgavelijst. Tot zaterdag 8 juni!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *