#fkselfie: win een bioscoopbon met jouw FK-selfie!

Livewall FK tafeltennisSocial media spelen zaterdag tijdens de FK tafeltennis in Franeker een grote rol. FTTC nodigt alle deelnemers uit om gedurende de wedstrijddag tekstupdates en foto’s van de FK te plaatsen op Twitter en de FK-Facebookpagina. Dit om onze mooie sport op social media breed onder de aandacht te brengen.

Alle tweets en een selectie van de FK-Facebookberichten zullen in sporthal De Trije de hele dag op schermen op Livewall te volgen zijn (mits de techniek ons niet in de steek laat). Gebruik de hashtag #fk2016 om ook jouw berichten op Livewall zichtbaar te laten zijn. In De Trije kun je gebruikmaken van gratis wifi. Zelf zal de organisatie de hele dag ook footage plaatsen.

#fkselfie: win een bioscoopbon met jouw FK-selfie!

Maak tijdens de FK één of meer selfies en plaats deze met de hashtag #fkselfie op je Twitter-account of op de FK-Facebookpagina. Op Livewall wordt een groot deel van de selfies meteen gepubliceerd. De organisatie van de FK zal alle selfies bekijken en beloont de maker van de grappigste, leukste of origineelste tafeltennisselfie met een bioscoopbon ter waarde van 20 euro!

Op internet kun je alvast een kijkje nemen op de Livewall van de FK.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *