FTTC 3 en FTTC 4 wreed afgestoft

In de week waarin FTTC 1 zich kan handhaven in de noordelijke 1e divisie en FTTC 2 kampioen kan worden in de noordelijke 2e divisie, kregen de twee regionale seniorenteams van de Franeker tafeltennisclub billenkoek. Beide teams werden wreed afgestoft door de aanstaande kampioenen in hun klasse.

In eigen huis kon FTTC 3 (regionale 2e klasse) niet voorkomen dat Buitenpost 1 met een 1-9 overwinning de titel pakte. Jan Bosgra scoorde het enige Franeker punt. Daarvoor had hij wel een vijfgamer nodig, die pas op 12-10 beslist was.

FTTC 4 (regionale 3e klasse) wist de prestatie van het derde team te evenaren. Samen met de enkelzeges van Bertil Witvoet (FTTC 4) en Jan Bosgra (FTTC 3) zowat het enige positieve punt van de competitieavond. FTTC 4 verloor met 1-9 van het Leeuwarder DOV 1.

Vanavond staan vanaf 20.00 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg in Franeker twee krakers op het programma. FTTC 1 kan zich veilig spelen door met minimaal 6-4 te winnen van Midstars 2 uit Middelstum. FTTC 2 heeft eveneens ten minste zes punten nodig om definitief de titel in de noordelijke 2e divisie op te eisen.

Publiek is van harte welkom in de zaal en in de kantine!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *