FTTC 3 staat op de drempel van promotie

De toppers van 2015

Kampioen tafeltennis FTTC 2
FTTC 3 trok een jaar geleden de fles champagne open vanwege promotie naar de 1e klasse. Komende week kan de kurk misschien opnieuw knallen. Ditmaal deelt ook teamgenoot Douwe van der Wal (niet op deze foto) in het tafeltennissucces.

De senioren van FTTC 3 draaien een ijzersterke tweede competitiehelft. Na tweemaal een 8-2 overwinning wonnen de Franekers gisteravond in Damwoude met 1-9 van ANJA 3. Concurrent YOS 1 won met 0-10 van ANJA 2, maar staat met nog twee wedstrijden te gaan op een schier onoverbrugbare dertien punten achterstand op koploper FTTC 3. De titel en promotie naar de regionale 1e klasse is dus een kwestie van tijd. In Damwoude bleven Rienk Groothoff en Jan Bosgra ongeslagen, Rudie van der Kooij verloor één partij in vijven. Komende week is rodelantaarndrager Delta Impuls 2 de tegenstander in Heerenveen.

Vanmiddag (13.00 uur) spelen alle jeugdteams van FTTC een thuiswedstrijd. De senioren van FTTC 1 (landelijke 3e divisie) starten om 16.00 uur in Middelstum tegen lijstaanvoerder Klimaatgroep Stars 2.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *