FTTC organiseert Friese regiokampioenschappen tafeltennis 2014!

FTTC Friese kampioenschappen tafeltennis 2014Ook in 2014 zullen tafeltennissers van het leeuwendeel van de Friese tafeltennisverenigingen kunnen strijden om de Friese titels in het enkel- en dubbelspel. De Franeker tafeltennisclub (FTTC) organiseert in samenwerking met NTTB Noord op 25 januari 2014 in sporthal De Trije in Franeker de Friese regiokampioenschappen (FK) voor jeugd en senioren.

Een datum om nu alvast met hoofdletters in je agenda te zetten! Waarom? Omdat FTTC grootse plannen heeft met de komende FK. Het zal anders dan andere jaren worden, een sportieve én sociale belevenis, een FK 2.0. Bovendien bieden de FK de Friese liefhebbers van tafeltennis de mogelijkheid om elkaar op sportieve wijze de maat te nemen.

Facebook Friese kampioenschappen tafeltennis
Volg FK 2014 op Facebook!

Volg en deel de Facebookpagina ‘FK Tafeltennis 2014’. Daar vind je de komende maanden niet alleen het laatste FK-nieuws, maar bijvoorbeeld ook boeiende interviews met oud-kampioenen, videomateriaal en verslagen en foto’s van vroeger. Ook kun je op deze Facebookpagina andere FK-tafeltennissers ontmoeten. Binnenkort zal de website van FTTC worden uitgebreid met informatie over de FK.

FTTC heeft de intentie om ook in 2015 en 2016 de FK tafeltennis te organiseren in de ster van de elf steden: Franeker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *