FTTC-voorzitter: ‘Met zijn allen gaan we de uitdaging aan’

Voorzitter Rienk Groothoff van FTTCAl maanden is een groep FTTC’ers in tafeltenniscentrum de Driesprong in Franeker bezig met het smeden van plannen voor de Friese regiokampioenschappen tafeltennis. Afgelopen week gaf NTTB Noord eindelijk groen licht en ging de Facebookpagina van de FK online. Tot vreugde van FTTC-voorzitter Rienk Groothoff.

Groothoff realiseert zich dat het organiseren van de FK veel tijd en inzet van vrijwilligers vraagt. “Gelukkig kunnen we bij FTTC altijd een beroep doen op een aantal enthousiaste leden. Meervoudig Fries kampioen Jan de Haan mag dan spelen bij het Groninger GTTC, maar heeft een echt FTTC-hart. Hij trekt de komende maanden de kar. En ook alle bestuursleden zijn intensief betrokken bij de voorbereidingen. Met zijn allen gaan we de uitdaging aan. De Friese regiokampioenschappen zijn bij FTTC in goede handen.”

FTTC is hard bezig om sponsors te zoeken, want een groot tafeltennistoernooi organiseren kost ook veel geld. Er moeten bijvoorbeeld tafels worden gehuurd en prijzen worden gekocht.

Groothoff doet dan ook een oproep aan andere tafeltennisverenigingen. “De meeste clubs hebben zelf sponsors. Of er lopen leden rond die een eigen bedrijf hebben of beschikken over een goede ingang bij andere bedrijven. Het zou fantastisch zijn als het organiserende FTTC kan rekenen op een financiële bijdrage van of via hen. Een welkome extra impuls voor de tafeltennissport in Friesland.”

Ken je bedrijven die wellicht de FK willen sponsoren? Of wil je zelf een sponsorbijdrage leveren? Laat het FTTC weten: franekertafeltennisclub@gmail.com.

Tekstbureau Teksttalenten: sponsor van de FK tafeltennis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *