FTTC verovert zaterdag Franeker Poiesz-vestiging

Poeisz Sponsor Actie FTTC Franeker tafeltennisDe Jeugd Sponsor Actie van Poeisz is alweer anderhalve week los. De Franeker tafeltennisclub doet dit jaar mee aan deze jaarlijkse actie. Zaterdag veroveren jeugdleden en senioren van FTTC de Poiesz-vestiging aan de Sjaerdemastraat in Franeker. De hele dag zullen zij proberen zoveel mogelijk sponsormunten te verzamelen en in de koker van FTTC te krijgen. Mensen die komen winkelen bij Poiesz, kunnen het in de winkel opnemen tegen jeugdspelers van FTTC. Daar staat namelijk een iPong-tafel, een minitafeltennistafel.

Zaterdag wordt sowieso een drukke dag voor de jeugdtalenten van FTTC. ’s Middags spelen de eerste twee jeugdteams van de club in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg in Franeker hun competitiewedstrijden. Tegenstanders zijn Vries 1 uit Vries en Reflex’65 1 uit Hoogeveen. Bovendien is FTTC diezelfde middag gastheer van de jeugdminicompetitie van NTTB Noord. Volle bak dus.

Vrijdagavond spelen de seniorenteams van FTTC een thuiswedstrijd. Tegenstanders zijn De Treffers’70 2 (Klazienaveen), Assen 2 en Ready 2 (Leeuwarden). De wedstrijden starten om 20.00 uur. Publiek is welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *